ola Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 11:30 pm
|
|
Czy ktoś wie coś na temat tego studio? Czy warto się tam wybrać?
Chciałabym niewielki wzór, jednak nie wiem gdzie się wybrać w Katowicach lub okolicach?
|
ola
|
|
|
 |
VRdesign Posty: 18 Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:23 am
|
|
Napisz coś więcej na temat tego wzoru, będzie łatwiej polecić odpowiedniego tatuatora
|
 VRdesign Dołączył: 28 Mar 2011
|
|
  |
 |
ola Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 10:22 pm
|
|
Motyw oka połączony z okładką płyty dark side of the moon
|
ola
|
|
|
 |
VRdesign Posty: 18 Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 6:49 pm
|
|
Sauron z Rudy Śląskiej i Alien z Dąbrowy Górniczej, te studia masz najbliżej Katowic i mogę zapewnić że sprostają takiemu tatuażowi
|
|
|
  |
 |
ola Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 9:32 pm
|
|
a Dragon w Katowicach?
i ten Lestat w Chorzowie?
|
ola
|
|
|
 |
VRdesign Posty: 18 Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 9:51 am
|
|
Bardzo przeciętne mają pracę. Ja bym na pewno nie poszedł do któregoś z nich mając koło siebie kilka o wiele lepszych miejsc
|
Ostatnio zmieniony przez VRdesign dnia Pią Maj 06, 2011 8:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
|
|
  |
 |
Frigg Posty: 7 Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 3:43 pm
|
|
Polecam Valhalle w Chorzowie.
|
 Frigg Dołączył: 04 Maj 2010
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 7:11 pm
|
|
polecam studio lestat, wielu znajomych robilo tam tatuaze i sa zadowoleni, prace mozna zobaczyc na facebooku-studio tatuazu lestat
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Paź 08, 2012 4:07 pm
|
|
Zadowoleni to mogą byc z największego piwnicznego buraka...dajcie spokój z tym Lestatem :/
|
Gość
|
|
|
 |
Emka Wysłany: Wto Paź 16, 2012 6:46 pm
|
|
WItam,
robiłam tam raz tatuaż, przymierzam się do kolejnego! Kilka razy towarzyszyłam również znajomym podczas dziarania ich. Nie można na nic narzekac!
Pełen profesjonalizm!
Na pewno "Lestat" jest najlepszym studiem z Chorzowie ( porównanie mam z własnego doświadczenia).
Czyściutko, bardzo sterylnie, nie można powiedzieć złego słowa, a wszystkie zawistne osoby, które tu piszą negatywne opinie na pewno ani razu tam nie były, a po prostu albo mają swoje studio, albo ich przyjaciele.
Pozdrawiam tatuażystę z Lestata, a wszystkim niezdecydowanym naprawde polecam.
|
Emka
|
|
|
 |
Jola Wysłany: Wto Sty 01, 2013 10:46 pm
|
|
...ja wykonałam w studiu " Lestat" cover takiego właśnie piwnicznego buraka, mogę śmiało powiedzieć ,że uratowali moją rękę, teraz tatuaż wygląda świetnie a starego buraka wogóle nie widać. Polecam w 110 % !
|
Jola
|
|
|
 |
|