Gość Wysłany: Czw Lut 17, 2011 6:33 pm
|
|
Gosciu nade mna debilem to predzej jestes ty, on to pisal ironicznie jak wiesz co to oznacza pedzlu.
Tylko zjeb wytatuuje sobie wiezienna dziare jak nie siedzial, tez uwazam ze o znaczeniu tych dziar powinni wiedziec tylko wtajemniczeni, wyobrazcie sobie ze po odsiedzeniu macie dziare jestescie na wolnosci i kazdy na ulicy wie ze siedziales bo masz kropke na rece czy co innego - chyba nie chcielibyscie, zeby kazdy wiedzial ze siedziales.
Jak moze ktos, to co oznacza strzalka, cos jak blyskawica na przedramieniu ?
Mam nadzieje, ze to nie koniecznie wiezienny tatuaz, bo bliska mi osoba go ma i nie chcial bym sie dowiedziec, ze kiedys garowala... pzdr
|
Gość
|
|
|
 |
realistycznie1993@wp.pl Wysłany: Nie Paź 09, 2011 7:36 pm
|
|
Trzy kropki w okolicy łokcia lub na nadgarstu oznaczają trzy zasady małolata !! :
" Nic nie widziałem , nicz nie słyszałem, nic nie powiem ''
To nie jest typowy wiezienny tatuaz, robią go również młodzi ludzie dla samych siebie, że sa twardzi i ze nie rozmawiaja z policja, sadami itp
Ukrywają w sobie najgorsze rzeczy np: jezeli widział ze ktos kogos zgwałcił ...nie moze o tym powiedziec bo bronia tego zasady !!
|
realistycznie1993@wp.pl
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Maj 13, 2015 2:44 pm
|
|
jedynka napisał: |
wiem, że dla niektórych to trochę już męczące, ale czy tatuaż typu kreska kropka kreska jest tatuażem typowo więziennym? i co oznacza gwiazda jakby z literą M pod nią - czy to jest też typowy tatuaż więzienny? |
Kreska kropka kreska jest typowo więzienna, oznacza przerwe w życiorysie, tzn po prostu, że przez jakiś czas nie był na wolce.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Cze 13, 2015 10:01 pm
|
|
Anonymous napisał: |
co oznaczają czarne kreski pod oczami i znak (nie do końca wiem jaki ) na lewej ręce miedzy kciukiem a wskazującym? |
nocny złdzji
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Paź 20, 2016 10:03 am
|
|
|
Gość