Gość Wysłany: Pon Lut 09, 2009 10:54 pm
|
|
mam tatuaze na kostkach palcow i komisji wojskowej to nieprzeszkadzalo,ale paragraf wbili.
|
Gość
|
|
|
 |
ANULA Wysłany: Nie Mar 15, 2009 1:33 am
|
|
Hej! Ja pracuje w SG i mam 2 tatoo, kolczyk w pepku i kolczyk w jezyku.Narazie nikt sie nie czepia. Tatuaze sa oczywiscie umieszczone tak zebym mogla je zaslonic jak ubiore sie w mundur. Fakt ze jak zdawalam egzaminy a bylo to 3 i pol roku temu zeby pracowac w mundurze to mialam tylko kolczyk w pepku. Nic nie mowili Jak juz pracowalam tutaj to powoli zaczelam robic tatuaze i kolczyk w jezyku. Narazie nikt nic nie mowi. Ale zobaczymy jak bedzie gdy bede zdawala egzaminy na oficerke. Sama jestem ciekawa co powiedza. POZDRAWIAM! Zrob tatoo moze po egzaminach do policji. BUZKI!!!!
Anonymous napisał: |
Siema...mam pytanie.Chciałem sobie zrobić tatuaż na ramieniu,ale nie wiem czy mi to nie przeszkodzi w dostaniu się do szkoły policyjnej lub wojskowej szkoły oficerskiej?? Wiem że daniej żeby być w policjii trzeba było mieć ^czyste^ ciało,a do wojska nawet na zasadnicza służbę nie brali z tatuażami..Może mi ktoś napisać jak jest teraz ?? |
|
ANULA
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Maj 09, 2009 2:19 am
|
|
w angli widzialam wielu policjantow i mundurowych z wqielkimi tatuarzami na rekach ,mieszkam tu juz ponad piec lat i mam wrazenie ze kazdy ma tatuarz jest to tutaj tak normalne jak kolczyki w uszach
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Sob Maj 09, 2009 10:45 am
|
|
Masz racje, ale niestety Polska jest 100 lat za murzynami i bedzie jeszcze dobre 100 lat Np w Ameryce nikogo nie dziwi osoba z tatuazami, a w Polsce? - Od razu mowi sie, ze zlodziej itp.... szkoda gadac..
|
 tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Pią Cze 05, 2009 11:27 am
|
|
jebac cie balasie czerstwy, takich jak ty to sie gnebiło w szkole dlatego idziecie na psa, myslisz ze jak dostaniesz kopyto i pale to sie odegrasz? - WYMODEROWANO - ci do pyska!!! kutasa sobie wydziaraj baranie. |
e kutafonie jeden nie dziamlaj tak pyskiem bo ci ktos do pyska nasra cioto jebana
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Pią Cze 05, 2009 3:40 pm
|
|
dzieci oj dzieci
|
 tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:18 pm
|
|
nastepny - WYMODEROWANO - idzie na pale .. Zajeb se na Czole 2 metrowy - WYMODEROWANO - wchodzi w - WYMODEROWANO - policjantom . i Cie przyjma a na celi w - WYMODEROWANO - wyruchaja:)  |
On Cię zatrzyma i aresztuje, a później tobie wejdzie kilka - WYMODEROWANO -ów w celi bo to właśnie tacy jak Ty dzieciaku są od dawania dupy w więzieniach pzdr
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lip 22, 2009 5:21 pm
|
|
tattoo napisał: |
jebac cie balasie czerstwy, takich jak ty to sie gnebiło w szkole dlatego idziecie na psa, myslisz ze jak dostaniesz kopyto i pale to sie odegrasz? - WYMODEROWANO - ci do pyska!!! kutasa sobie wydziaraj baranie. |
Hahahaha ale pajacyk z ciebie tak zablysles ze masz pewnie maks 18 lat szczeniaczku wiec nawet jeszcze dobrze szczekac nie umiesz  |
nie obrażaj mnie, ja mam 18 lat a takich glupot nie wypisuje.
koles dostał na komunie komputer a na 11 urodziny internet.
jak otworzy usta na podwórku to go tłuczą koledzy więc wyżywa sie w internecie.
pzodro dla normalnych
|
Gość
|
|
|
 |
Creativ Posty: 31 Wysłany: Sro Lip 22, 2009 6:26 pm
|
|
Czy moderator te wypowiedzi czyta ???
|
 Creativ Dołączył: 13 Lip 2009
|
|
  |
 |
matcia1111 Wysłany: Wto Lis 16, 2010 2:39 pm
|
|
czesc mam podobny problem...mam 2 tat.jeden na brzychu drugi na kostce,rowniez mam zamiar starac sie do policji,ale boje sie ze to mnie dyskwalfikuje..
|
matcia1111
|
|
|
 |
Kaley Wysłany: Pią Lip 15, 2011 5:57 pm
|
|
ThereÂs nothing like the relief of finindg what youÂre looking for.
|
Kaley
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Maj 15, 2012 3:02 pm
|
|
No jestes leb jak kazdy co wybira ta droge,JP w sercu i na szyji tak samo wychowuje syna, mozecie nas zamykac karac, a my i tak was nie bedziemy szanowac, pojade z toba a ty co,blankiecik i 200zl hehe sztywno i jazda z dziwkami ...
|
Gość
|
|
|
 |
piokoo Posty: 1 Wysłany: Pią Sty 17, 2020 4:37 pm
|
|
co innego jakby to był widoczny tatuaz na ramieni mozesz go załonic
|
piokoo Dołączył: 17 Sty 2020