ćma Wysłany: Wto Maj 18, 2010 12:32 pm
|
|
Artoo mogę polecić z ręką na sercu - Iron to artysta, wykonał kawał dobrej roboty tworząc mi na plecach autorski tatuaż wedle moich wskazówek i życzeń. Druga część robiliśmy nawet bez wstępnego projektu - mam do niego pod tym względem absolutne zaufanie, wie co robi!
W czerwcu kończymy - wszystko goi się pięknie, nawet śladu strupka
|
ćma
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Cze 14, 2012 3:04 pm
|
|
Anonymous napisał: |
Radar napisał: |
Czy ktoś zna to studio i może je polecić?
Sprawia ultra-profesjonalne wrażenie.
A jak jest naprawdę? |
Studio kozackie w Warszawie i jeśli nie najlepsze to jedno z lepszych....
Ludzie unikać studia tatuażu Lucky Diablo w W-wie. Od 2 tygodni jestem na antybiotyku bo mam zakażenie, to już drugi antybiotyk, prawie nie moge chodzić. To jest jakiś koszmar. Naste na sprawa to cena przy umawianiu terminu inna a podczas dziabania inna |
|
Gość
|
|
|
 |
Kaczek Wysłany: Sro Lip 04, 2012 9:27 pm
|
|
ja się właśnie wybieram, tzn zapisałem się wpłaciłem zaliczkę, i śmigam za tydzień. Wpadłem podpytać, lekko poznać cenę i zakończyło się zapisem na szytywno. Szukam właśnie wzorów do przerobienia.
|
Kaczek
|
|
|
 |
rosia Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 10:21 am
|
|
a macie jakis kontakt do Arttoo? Bo strona nie dziala...
Zastnawiam sie jeszcze czy jakbym wyslala im e-mailowo zdjecie tatuażu to by ocenili za ile mnie skasuja???
Pozdrawiam
|
rosia
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Gru 12, 2016 9:01 pm
|
|
Studio Arttoo super,tatuator Iron mega kozak,a to jego mail: irontatoo@02.pl Tatuaż robię sobie u niego po raz kolejny.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Lut 11, 2017 11:10 am
|
|
Arttoo super ! Polecam wszystkim...
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Kwi 09, 2017 9:59 am
|
|
Anonymous napisał: |
Arttoo super ! Polecam wszystkim...  |
Studio Arttoo ul.Kasprowicza 62 Warszawa tel-22-835-91-03. www.arttoo.warszawa.pl
|
Gość
|
|
|
 |
|