kasia Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 11:47 am
|
|
Czy ktoś zna jakieś dobre studio tatuażu w Rzeszowie? Prosze Was bardzo o pomoc.
|
kasia
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 10:59 am
|
|
kasia napisał: |
Czy ktoś zna jakieś dobre studio tatuażu w Rzeszowie? Prosze Was bardzo o pomoc. |
No wydaje mi sie ze chyba tylko RAJSKI PTAK ja tam robilem piercing .. ogolnie to chyba jedyne git studioo w Rzeszy pozdro
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lis 14, 2004 6:56 pm
|
|
Czy ktoś zna jakieś dobre studio tatuażu w Rzeszowie? Prosze Was bardzo o pomoc. |
RAJSKI PTAK W RZESZOWIE _ZAJEBIOZA !!!!!NAJ>>>STUDIO TATOO W MAŁOPOLSCE_ - pozdro DemoN
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lis 14, 2004 6:58 pm
|
|
Anonymous napisał: |
RAJSKI PTAK W RZESZOWIE _ZAJEBIOZA !!!!!NAJ>>>STUDIO TATOO W MAŁOPOLSCE_ - pozdro DemoN  |
o link http://www.rajskiptak.ipr.pl/ pozdro DEmoN
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lis 19, 2004 6:29 pm
|
|
A dogie jest zrobienie tatauza w tym studiu na prawa lydke bez koloru odp. prosze na gg 4223838
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Paź 22, 2005 9:24 pm
|
|
wrangler
hej. Mogę Ci polecić Rajski ptak studio tatuażu artystycznego w Rzeszowie przy ul. Bernardyńskiej 5. Osobiście robiłem tam 2 tatuaże i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna usług i wykonanie polecam.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lis 21, 2007 3:47 pm
|
|
wrangler
hej. Mogę Ci polecić Rajski ptak studio tatuażu artystycznego w Rzeszowie przy ul. Bernardyńskiej 5. Osobiście robiłem tam 2 tatuaże i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna usług i wykonanie polecam. |
A mam takie pytanie... trzeba miec +18 ??
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lis 27, 2007 8:14 pm
|
|
Mam jedną dziarkę robioną w Rajskim i podoba mi się, ale podoba mi się wzór, a nie wykonanie. Teraz, prawie rok po zrobieniu dziarki podchodzę do tego bardziej obiektywnie i widzę pewne braki. Rajski Ptak to jedyne studio tatuażu w Rzeszowie, ale to nie znaczy że nie można pojechać do innego miasta. Jak na studio to goście z Rajskiego słabiutko dziarają. Polecam wydać tą dodatkową kasę i pojechać do dobrego studia, np do Lublina, Krakowa, Gliwic, Zielonej Góry, Łodzi czy do 3miasta, na pewno jest jeszcze kilka dobrych studiów w innych miastach. Tatuaż jest robiony na całe życie i trzeba się dobrze zastanowić i nie warto oszczędzać kasy na dziarce.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lut 06, 2009 12:02 am
|
|
najlepszy jest salon Panzerfaust w Rzeszowie na ul. Sobieskiego 14
|
Gość
|
|
|
 |
aeroforce Wysłany: Nie Lut 15, 2009 2:54 pm
|
|
a ten Panzerfaust nie ma swojej stronki w internecie? o.O a czy robił ktos wlasny wzor tatoo w Rajskim? jesli tak to jak wyszlo? pozdrawiam
|
aeroforce
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lut 25, 2009 12:46 am
|
|
witam! zwracam sie z prosba. kto mi moze dac namiary na Tomasza,chlopak robi tatoo na mieszkaniu.
|
Gość
|
|
|
 |
Tattooo Wysłany: Czw Mar 19, 2009 8:10 pm
|
|
Witam wszystkich
Polecam wszystkim wykonanie tatuażu s studiu SOLEIL. Wykonuje go specjalnie do tego celu wyszkolona dziewczyna. Mają specjalistyczny sprzęt a tatuaż wykonujemy w sposób profesjonalny i co bardzo ważne sterylny z wykorzystaniem sprzętu jednorazowego użytku. U nich można wykonać również przyniesione przez siebie wzoru lub mają do wyboru własne - z tego co pamiętam to było to chyba z 10 grubych segregatorów.
Podaje namiary na salon:
STUDIO TATUAŻU SOLEIL
ul. Wierzbowa 17 (boczna ul. Warzywnej)
35-310 Rzeszów
www.solariumsoleil.pl
tel. 017 852 10 82 wew 22 lub kom 505 990 754
Jest tam również solarium i gabinet kosmetyczny więc wszystko odrazu można zaliczyć
Ja byłem zadowolony
|
Tattooo
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 8:28 am
|
|
witam! zwracam sie z prosba. kto mi moze dac namiary na Tomasza,chlopak robi tatoo na mieszkaniu. |
z tysiaclecia?
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:03 am
|
|
Ja szukam kogos kto tatuuje w domu i przystepnych cenach, mam do poprawienia jeden i przerobienia drugi i chce zrobic od razu kolejne dwa. Prosze o namiary na nr 513540827 aga
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:03 am
|
|
Ja szukam kogos kto tatuuje w domu i przystepnych cenach, mam do poprawienia jeden i przerobienia drugi i chce zrobic od razu kolejne dwa. Prosze o namiary na nr 513540827 aga
|
Gość
|
|
|
 |
|