Gość Wysłany: Czw Lis 03, 2011 12:41 am
|
|
z kalki czy nie...jakie to ma znaczenie? liczy sie efekt kńcowy a nie sposoby, ulatwienia, knyfy, metody....wazne co dostajemy w efekcie koncowym.
Pysia, widze, ze jestes pod wplywem prac kosy...super, swietny artysta...aczkowliek jego prace do mnie nie "mowią" motywy kwiatowe są ciezkie, wygladaja jak z drewna...zero polotu i lekkosci. Widac, ze ma klopot z dlońmi, nie potrafi ich prawidlowo wytatuowac w swich motywach...w ogole z anatomia postaci ludzkich ma klopot...to widac.
Ale to są tylko elementy do dopracowania i moze czasem lepiej by było, gdyby kalki uzył a nie leciał z reki....
Ma swoja specjalizacje , ktorej sie trzyma i świetnie mu to wychodzi.
|
Gość
|
|
|
 |
Pysia Posty: 23 Wysłany: Czw Lis 03, 2011 5:33 pm
|
|
I kiepsko odbił i kiepsko wykonał Ale na szczęście już zakryte. No ja nie mam nic przeciwko odbijaniu jeśli ktoś to robi dobrze oczywiście
|
 Pysia Dołączył: 01 Lis 2011
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Czw Lis 03, 2011 6:46 pm
|
|
masz na mysli, że kosa źle wykonał i masz zakryty tatuaz po nim? nie wiem czy dobrze zrozumiałem..
|
Gość
|
|
|
 |
Pysia Posty: 23 Wysłany: Czw Lis 03, 2011 8:56 pm
|
|
Nieee absolutnie:P Kosa mi naprawił !! To świetny artysta!
|
 Pysia Dołączył: 01 Lis 2011
|
|
  |
 |
Benio Wysłany: Czw Sty 26, 2012 10:41 am
|
|
Ja robiłem dwa tatuaże w rajskim ptaku i szczerze nie polecam. Jakość wykonania mierna. Wiem że robi ponoć tam dwóch kolesi. Ja robiłem u pracownika a nie u właściciela. Ponoć właściciel robi o wiele lepsze dziary. Podam dla ciekawostki fakt, że gdy przyszedłem robić drugi tatuaż po 5 latach od poprzedniego gdy tatuator zobaczył co mam to sam zaczął się śmiać z wykonania. Pomyślcie jaka była jego mina jak mu powiedziałem że to jego robota. W ramach drugiego tatuażu poprawił ten pierwszy ale szału nie ma. Teraz wybieram się do endorfine i mam nadzieje że będę w końcu zadowolony bo lepszych prac niż u nich nie widziałem.
|
Benio
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Sty 26, 2012 7:14 pm
|
|
no to mało widziałes w takim razie...
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lut 07, 2012 11:25 am
|
|
Anonymous napisał: |
no to mało widziałes w takim razie... |
To gdzie są lepsze prace w Rzeszowie??? Skoro twierdzisz, że mało widziałem??? Proszę o przykład studia.
|
Gość
|
|
|
 |
bio Wysłany: Pią Lut 10, 2012 10:20 pm
|
|
witam może mi ktoś podać jakiś namiar na Tomasa z tysiąca???
|
bio
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lut 19, 2012 8:59 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lut 22, 2012 11:37 pm
|
|
ano konkurs jest...tylko ten kto wygra bedzie potem biegał i szukał u kogo covera zrobić. Prace maja marniutkie to i sie konkursami reklamują..żenada
|
Gość
|
|
|
 |
kingaa Wysłany: Czw Lut 23, 2012 9:06 pm
|
|
A mam takie pytanko jakie polecacie studio piercinu w Rzeszowie?Bo mam zamiar zrobić kolczyk w pepku ale nie wiem które studio jest najlepsze?
|
kingaa
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lut 27, 2012 12:32 pm
|
|
ano konkurs jest...tylko ten kto wygra bedzie potem biegał i szukał u kogo covera zrobić. Prace maja marniutkie to i sie konkursami reklamują..żenada |
heh nie wiem co cie boli,ale prace Mateusza sa w porzadku.Wystaczy zobaczyc galerie. Cóz pewnie jakis zakmpleksiony wyzyskiwacz :]
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lut 27, 2012 10:54 pm
|
|
a co znaczy, ze sa w porządku? bo skora nie jest pocieta i nie ma blizn? może i nie ma..nie widziałem na zywo..ale widze na jakim poziomie PLASTYCZNYM są wykonane...to jak śpiew mandaryny na zywo T.R.A.G.E.D.I.A
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lut 28, 2012 7:10 pm
|
|
a co znaczy, ze sa w porządku? bo skora nie jest pocieta i nie ma blizn? może i nie ma..nie widziałem na zywo..ale widze na jakim poziomie PLASTYCZNYM są wykonane...to jak śpiew mandaryny na zywo T.R.A.G.E.D.I.A |
O jakiej skórze piszesz,nic takiego nawet nie zasugerowałem
jakie prace niby na żywo widziałeś Bo ja widziałem dwie i były bez zarzutu.....co do piercingu to w chwili obecnej z Rajski,Primitiv,Viking chyba tyle.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lut 28, 2012 11:39 pm
|
|
czytaj ze zrozumieniem...nie widziałem na zywo wiec nie wiem czy sa blizny itp..widze zdjęcia marnie wykonanych od strony plastyczno artystycznej tatuazy. Tacy jak oni maja szczęscie, że ludzie nie maja o tym pojecia...inaczej w PL tylko kilku tatuazystów miałoby co robic a reszta do łopaty....
|
Gość
|
|
|
 |
|