rabbittm Posty: 4 Wysłany: Pon Gru 06, 2004 12:32 am
|
|
Studio tatuazu w Lodzi
|
rabbittm Dołączył: 05 Gru 2004
|
|
  |
 |
rabbittm Posty: 4 Wysłany: Pon Gru 06, 2004 12:34 am
|
|
Chce zrobic sobie tatuaz.Potrzebuje adresy dobrych, sprawdzonych salonow tatuazu.
|
rabbittm Dołączył: 05 Gru 2004
|
|
  |
 |
Peter Wysłany: Nie Cze 19, 2005 11:12 am
|
|
Polecam Zool przy Piotrkowskiej 39, Od Świtu do Zmierzchu Piotrkowska 81 i Studio "Jola" przy Al.Piłsudskiego 7 (za budynkami Banku i Silver Screen), bodajże najstarsze studio w Polsce (17 lat istnienia). Pozdro
|
Peter
|
|
|
 |
DZIADEK Wysłany: Nie Cze 19, 2005 6:14 pm
|
|
Peter napisał: |
Polecam Zool przy Piotrkowskiej 39, Od Świtu do Zmierzchu Piotrkowska 81 i Studio "Jola" przy Al.Piłsudskiego 7 (za budynkami Banku i Silver Screen), bodajże najstarsze studio w Polsce (17 lat istnienia). Pozdro |
ZOOL - jest jak najbardziej OK. Wiem bo się tam dziargałem i jestem zadowolony.
Natomiast dużo złego słyszałem o Pani Joli - nie polecam
|
DZIADEK
|
|
|
 |
jamyz Wysłany: Sro Lip 13, 2005 6:13 pm
|
|
a co takiego slyszales o pani joli? chcialbym wiedziec bo mam zamiar tam isc... bylem tam orientacyjnie, i wydaje sie ok, nawet pani jola nawiazala ze mna i z kumplem sama dialog odnosnie tatoo, a np w zoolu na pietrynie koles nic, wszyscy co tam byli to se tylko przegladali zdjecia
|
jamyz
|
|
|
 |
fanatyk Wysłany: Sro Lut 15, 2006 1:07 am
|
|
dziadek to własciciel i tatooator zoola,dlatego tak napisał;-)Ale trzeba przyznać,że ma racje!Dziadek robi najlepiej bardzo ładnie!To trzeba przyznać jest dobry.Minusy to cena bardzo drogo bierze i nie jest mily w gadce-zbyt zarozumiały.
|
fanatyk
|
|
|
 |
ricardo Wysłany: Sro Lut 15, 2006 2:35 pm
|
|
www.sigil.art.pl/ moim zdaniem najlepsze studio w łodzi. tam na pewno cie nie skrzywdzą, doradzą jeszcze... zobacz stronke i prace i sam oceń. bo można duzo mówić, a prace mówią same za siebie...
|
ricardo
|
|
|
 |
jabiel Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 7:22 pm
|
|
Tatuowałem sie u pani Joli i nie jestem zadowolony. byłem głupi i dałem sie jej dziarać jak była na kacu i mam niesymetryczny wzor. Mam znajomkow ktorym zrobila fajne wzory mimo to ja juz do niej nie pojde.
|
jabiel
|
|
|
 |
Rafal Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:38 am
|
|
Ja też byłem i raczej nie polecam. Generalnie wzór mam ok, ale jeden szczegół spieprzony (dość istotny - biała plamka w znaku yin/yang - za mała do całości wzoru)
|
Rafal
|
|
|
 |
Dante Posty: 168 Wysłany: Czw Maj 18, 2006 7:59 pm
|
|
Opinia człowieka z Łodzi
Sigil - Dobry kontakt z tatuażystą, świetne prace. Co za tym idzie i ceny wysokie... Jako mankament tego salonu mogę uznać małą elastyczność stylistyczną, w kwestiach biomechaniki są genialni, reszta przeciętnie.
Zool - Za poziom prac cenię, choć miał wpadki i to dosyć spore (jedna wielka blizna). Klimat taki, jak ktoś już opisywał czyli ściana pomiędzy klientem a tatuażystą, ciężko się współpracuje ale nie jest to niemożliwe.
Manhattan - Niestety jakość usług oferowanych przez to studio się pogorszyła... Rozziew pomiędzy wizją artystki a wzorem są często przerażające, to już niestety jest jazda na opinii, ceny też to sugerują.
Od Świtu do zmierzchu - (Piotrkowska 82) Stosunkowo nowe studio, jednak ekipa z doświadczeniem. Prace na dobrym poziomie, nie powodują bezdechu ale są dobre.
Pozdrawiam
|
 Dante Dołączył: 13 Kwi 2004 Skąd: Łódź _________________ www.tattooxx.fora.pl oraz www.tattoo.xx.pl widzę was tam
|
|
    |
 |
fan Wysłany: Czw Maj 25, 2006 12:32 am
|
|
A kto robi najładniejsze i najbardziej dopracowane portrety??
- dziadek w zool?
- sebastian w od s do z ?
- czy sigil?
Proszę o opinie na ten temat.
|
fan
|
|
|
 |
aniolek2506 Posty: 3 Wysłany: Nie Lip 16, 2006 10:02 pm
|
|
mam pytanko odnośnie studia zool, chce sobie zrobic tatuaz(róze) ok.5-7cm. nie wiem ile to moze kosztowac, nie orientuje sie. Pomóżcie, bardzo prosze!!!
|
aniolek2506 Dołączył: 16 Lip 2006 _________________ aniolek
|
|
  |
 |
Agnieszka:) Posty: 3 Wysłany: Pon Lip 24, 2006 3:37 pm
|
|
polecam od switu do zmierzchu piotrkowska 82. tatuator sebastian...osobiscie z doswiadczenia moge powiedziec ze swietny gosc zna sie na tym co robi. pozdrawiam
|
Agnieszka:) Dołączył: 24 Lip 2006
|
|
  |
 |
Agnieszka:) Posty: 3 Wysłany: Pon Lip 24, 2006 3:38 pm
|
|
polecam od switu do zmierzchu piotrkowska 82. tatuator sebastian...osobiscie z doswiadczenia moge powiedziec ze swietny gosc zna sie na tym co robi. pozdrawiam
|
Agnieszka:) Dołączył: 24 Lip 2006
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Pon Lip 24, 2006 3:41 pm
|
|
ja osobiscie uwazam ze najlepszym studiem i tatuatorem w ogole jest sebastian z od switu do zmierzchu przy piotrkowskiej 82. facet ma talent artystyczny a przy tym zna sie na tym i robi odjechane dokladne wzory.pozdrawiam
|
Gość
|
|
|
 |
|