Gość Wysłany: Czw Kwi 20, 2006 9:30 am
|
|
A ja mam inne pytanie.Mam na ramieniu tribala,chciałbym go zakryć jakimś innym wzorem.Czy da sie tak go zakryć,by nic nie było widać,podkreślam,że wzorek jest cały czarny.Dlugi na ok.18cm,a szeroki ok 7cm.Chciałbym go zakryć trochę większym,tak by zachodził trochę na łopatkęi delikatnie na pierś.Taki wzor jedno lub dwukolorow.Czy w 600 zł się zmieszczę?Dzięki za radę.
|
Gość
|
|
|
 |
kasieńka:) Wysłany: Sro Cze 21, 2006 11:37 am
|
|
Do do zaskrywania do można:
1)wywabiać wcierając kwas cytrynowy- efekt mizerny
2) przeprowadzić zabieg laserem- efekt podobno ok.
3) zastosować metode cover-up, czyli zasłonić jedną dziarke drugą.
Mój kolega po tym jak porzuciła go dziewczyna w dośc perfidny sposób przerobił jej sliczny portret w oszalałego, krzyczącego demona Są różne sposoby, ale myśle ze jesli macie na prawde dobrego artyste to po prostu przerobi go badz dorobi coś do tego co już macie.
|
kasieńka:)
|
|
|
 |
Dante Posty: 168 Wysłany: Czw Cze 22, 2006 2:43 pm
|
|
Offtopic: Długo masz zamiar przekładać książkę Michelle Delio? Coś mi się nie chce wierzyć, że to zbiegi okoliczności, w temacie poniżej też jest fragment tegoż dzieła
|
 Dante Dołączył: 13 Kwi 2004 Skąd: Łódź _________________ www.tattooxx.fora.pl oraz www.tattoo.xx.pl widzę was tam
|
|
    |
 |
gośćććć Wysłany: Sob Lip 22, 2006 2:35 pm
|
|
a z tym kwaskiem to efekt mizerny ale daje jakies efekty czy zero ?
|
gośćććć
|
|
|
 |
zombek Posty: 16 Wysłany: Wto Maj 29, 2007 1:29 pm
|
|
Witam, ja za to slyszalem ale tego nigdy nie robilem ze tatuaż np mala kropke mozna usunac przypalajac go papierosem czy to prawda. Tak sie tylko z ciekawości pytam
|
 zombek Dołączył: 20 Kwi 2007 Skąd: Bielsk Podlaski _________________ Siema z rana jaktam śmietana jakby nie było jest bardzo miło o tej porze każdy wypić sobie może
|
|
   |
 |
www.tattoo.vdd.pl Posty: 26 Wysłany: Pią Sty 18, 2008 10:02 am
|
|
Znam studio, ktore zajmuje sie usuwaniem tatuazy, ceny nie sa wysokie, w zaleznosci od wzorku, na tej stronie masz wszystko ladnie opisane wraz z cenami http://www.laser-studio.pl/cennik/ Blizny po usuwaniu laserowym zazwyczaj nie sa duze, i widac je jak sie uwaznie przyjrzysz, ale tez zalezy od tego jaka bedzie blizma, jak mialas gleboko wkluwana igle z tuszem. Ps. zajrzyj na www.tattoo.vdd.pl
|
 www.tattoo.vdd.pl Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
komos Wysłany: Sro Lut 13, 2008 11:38 am
|
|
Pajak napisał: |
Tak to tez prawda,ze zabieg "laserowy" trzeba powtarzac i zawsze zostana blizny! Jesli jestes z wawy to moge podac Ci adres gdzie profesjonalnie sie tym zajmuja |
Jeśli szukacie więcej informacji to zapraszm tu:
[url]www.croaton.pl
A co doblizn to powstają po stosowaniu lasera CO2
Pozdrawiam[/url]
|
komos
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Cze 01, 2008 9:34 pm
|
|
chciałem sie spytac czy ten sposub kwaskiem jest dobry
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:23 pm
|
|
Anonymous napisał: |
chciałem sie spytac czy ten sposub kwaskiem jest dobry |
sposob kwaskiem? nie, najlepiej pila zeszfliwoc. Oczywiscie ze sposob kwaskiem nie jest dobry, bo tatuaz calkiem nie wyblaknie, bo moze dojsc do zakazenia i wyladujesz w szpitalu, bo tylko glupcy domowymi sposobami usuwaja tatuaz
|
 tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sob Paź 04, 2008 1:22 am
|
|
mózg sobie usuń, po cholere robiles cos takiego zeby dzisiaj.... ahhhhhhh, zycze Tobie wielu komplikacjii.,.. zyciowych
|
Gość
|
|
|
 |
Patii Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 3:52 pm
|
|
mam problem pozwolilam kolezance na lekcji pobawic się w Miami Ink, ponieważ mialam troche atramentu na ręcę (nie wiem co mi odj**ało).. koleżanka cyrklem zrobiła mi granatową plamkę wielkości pieprzyka.. rzecz jasna nie da się jej zmyc, bo atrament jest pod skórą.. jak mogę taki shit usunąć domowymi sposobami? czy są jeszcze jakies lepsze sposoby oprocz kwasu cytrynowego?
|
Patii
|
|
|
 |
gosc123 Wysłany: Pią Maj 08, 2009 10:33 am
|
|
ktos napisał: |
stary daj sobie spokój ja ( niewkrecaj mi o lasarze bo to jest podobne do koziołka matołka ok.) niepotrzebuje tego ja robie tatuaże a nie usówam skoro ja zrobiełem to wiem jak usunąć tu cały pic polega i żadna blizna niezostaje tylko deko jasne miejesce.....pozdro |
to jak usunac tatto aby zostaloi tylko jasne miejsce
|
gosc123
|
|
|
 |
gosc123 Wysłany: Pią Maj 08, 2009 10:35 am
|
|
ktos napisał: |
stary daj sobie spokój ja ( niewkrecaj mi o lasarze bo to jest podobne do koziołka matołka ok.) niepotrzebuje tego ja robie tatuaże a nie usówam skoro ja zrobiełem to wiem jak usunąć tu cały pic polega i żadna blizna niezostaje tylko deko jasne miejesce.....pozdro |
to jak usunac tatto aby zostaloi tylko jasne miejsce
|
gosc123
|
|
|
 |
Aga i S Wysłany: Sro Lis 04, 2009 12:13 pm
|
|
witam, ja nie mam tatuazu, ale prowadze badania ankietowe. bede ogromnie wdzieczna jak zechcecie wziac w nich udzial. Ankieta jest calkowicie anonimowa a jej wypelnienie zajmuje od 3-5 min.
Mozna ją znależć pod poniższym linkiem
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7650/
Z góry bardzo dziekuję za pomoc i poświęcony czas
|
Aga i S
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Gru 16, 2009 1:19 pm
|
|
ja miałem usuwany tatuaz metoda Rejuvi i jestem zadowolony. Wykonałem w Warszawie u Pani Grażyny. jakby ktos potrzebował usunać to ja szczerze polecam. jej nr. 728-914-242.
Kamillos
pozdr.
|
Gość
|
|
|
 |
|