jagoda85 Posty: 1 Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:13 am
|
|
Polecam SCAGEL dla osób, które laserowo usunęły tatuaż. Do nabycia w aptekach bez recepty, lub na www.scagel.pl Skóra bardzo szybko wróciła do stanu sprzed tatuażu, jestem bardzo zadowolona z efektu.
|
jagoda85 Dołączył: 06 Kwi 2010
|
|
  |
 |
RastaGicik Wysłany: Wto Lis 30, 2010 11:37 pm
|
|
Pajak napisał: |
Oczywiscie,ze sie da lecz sa to metody "chałupnicze" jak np. Kw. cytrynowy który mozna wcierac w tatuaz bedz wprowadzic go pod skóre za pomoca maszyny do tatuazu. Kolejna metoda to zszycie kawałka skóry na którym znajduje sie tatuaz najdrastyczniejsza metoda jest wyciecie kawałka skóry z tatuazem(najlepiej zgłosic sie do człowieka który wykonyje "skaryfikacje") i ostatnia metoda to usuniecie tatuazu za pomoca laseru...(zadna z powyzszych metod nie gwarantuje w 100% usuniecia tatuazu za to pokazdej z nich zostana trwałe blizny!) |
teraz sa takie patenty ze nawed blizny nie zostaja a jak jusz zostanie to sa w tych czasach kremy na usuniecie blizn panie kolego pozdro belss
|
RastaGicik
|
|
|
 |
Ania Ania Wysłany: Nie Wrz 09, 2018 7:24 pm
|
|
Usuwałam tatuaż w bardzo fajnej klinice " Klinika Zakrzewscy w Katowicach. Zabiegi trwają krótka ale potrzebne jest kilka powtórzeń , efekt jak dla mnie widoczny już po pierwszym razie. Robiłam usuwanie tatuażu u doktor Magdy , bardzo kompetentna i miła osoba znająca się na rzeczy.
|
Ania Ania
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Wrz 24, 2019 1:58 pm
|
|
da się usunąć tatuaż, ale nie zejdzie na pewno po jednej sesji, trzeba się nastawić na dłuższy czas chodzenia z plamami tatuażu, co do blizn, są lasery które usuwają tatuaże i blizny, mogą one więc być mniej widoczne
|
Gość
|
|
|
 |
alex345678 Posty: 50 Wysłany: Czw Gru 05, 2019 3:51 pm
|
|
Anonymous napisał: |
da się usunąć tatuaż, ale nie zejdzie na pewno po jednej sesji, trzeba się nastawić na dłuższy czas chodzenia z plamami tatuażu, co do blizn, są lasery które usuwają tatuaże i blizny, mogą one więc być mniej widoczne |
dzisiaj to już nie problem, większość da się usunąć choć zależy to od barwnika, wielkości etc.
|
 alex345678 Dołączył: 24 Wrz 2019
|
|
  |
 |
Kajson Wysłany: Sro Paź 06, 2021 1:02 pm
|
|
Wątek jest dosyć stary ale może się komuś przydać tak jak mi kiedyś. Mój tatuaż był nieudolnie zrobiony i bardzo chciałam sie gi pozbyć. Trafiłam do salonu Laser Care w Warszawie przy ul. Grzybowskiej i mogę serdecznie polecić Wam to miejsce. Świetne podejście i bardzo profesjonalne.
|
Kajson
|
|
|
 |
Kajsn Wysłany: Sro Paź 06, 2021 1:03 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Sty 17, 2022 9:48 am
|
|
Kto tu nie kocha gratisów? Wydaje mi się, że takich ludzi nie ma. Sama uwielbiam, gdy dają mi coś za darmo. Na przykład na tej stronie https://darmowe-spiny.net/ możesz dowiedzieć się, gdzie zdobyć darmowe spiny w kasynie online i jak prawidłowo z nich korzystać, aby zarabiać pieniądze. Przyjdź, przeczytaj i zacznij próbować szczęścia.
|
Gość
|
|
|
 |
Katiamii Posty: 3 Wysłany: Wto Lut 01, 2022 5:25 pm
|
|
ktoś napisał: |
Ostatnio widziałem swoją prace po laserze bo wyszło tak że kolo sobie zrobił i był zachwycony tatuażem ale panna przyszła małżonka postawiła twardy warunek albo ona albo tattoo( tatuaż niemiał żadnego podtekstu ani satanicznego ,nazi,punk itd.......) i kolo pojechał na laser byłem zdziwiony w szoku wygląda to tragicznie masakra i niewarte tych pieniędzy szkoda że ta osoba co mu usówał ma uprwanienia do tego skoro się tak pociła przy tym bo niestety stwiedziła że to jest bardzo dobrze zrobione i fachowo barwnik osadzony i niebedzie problemów z usunięciem niestety 2 i 3 raz też pojedzie na zabieg............heheh żal mi tego człowieka ale na laser nigdy bym się niegodził niesłuchajcie mitów i pogłosek zawsze zostanie blizna widoczna tak jak sam tatuaż.........sorry posdrawiam a kto to pisał nieważne!
Pattern Trader
ps. ten co robi tatuaże wie jak je wywabić lub usunać na to samo wychodzi...........Pozdrohttps://wysokieszpilki.pl/korzysci-plynace-z-kolorowania/ |
Przekichane ;/
|
Katiamii Dołączył: 30 Sty 2022
Ostatnio zmieniony przez Katiamii dnia Pon Sty 02, 2023 11:46 pm, w całości zmieniany 1 raz
|
|
  |
 |
majamaja Posty: 1 Wysłany: Nie Lut 20, 2022 7:45 pm
|
|
Kajsn napisał: |
Podsyłam Wam miejsce, gdzie ja chodziłam na laser usuwający tatuaż / |
W Krakowie polecam Klinika Janeczko Kraków . Mi tam usuwano i efekty są bardzo dobre.
|
majamaja Dołączył: 20 Lut 2022
|
|
  |
 |
xapoyi5694 Posty: 1 Wysłany: Wto Maj 17, 2022 12:14 pm
|
|
A wiesz może co zrobić, jeśli mam bliznę na tatuażu? Miałem wypadek i miałem przeciętą skórę w miejscu, w którym mam tatuaż. Da się to jakoś zamaskować?
|
xapoyi5694 Dołączył: 17 Maj 2022
|
|
  |
 |
BrokerInfo Wysłany: Sob Cze 11, 2022 11:15 am
|
|
|
|
 |
Marecki Posty: 1 Wysłany: Nie Wrz 04, 2022 6:35 pm
|
|
|
  |
 |
sashkalove Posty: 4 Wysłany: Sob Paź 22, 2022 6:12 pm
|
|
Dlaczego polskie automaty do gier są tak popularne wśród graczy amerykańskich, brytyjskich i zagranicznych? Jest wiele powodów. Ja też ich osobiście podziwiam. Wystarczy wejść na https://twist-game.com/ Na pewno Ci się spodoba. Dziękuję za uwagę.
|
sashkalove Dołączył: 03 Wrz 2022
|
|
  |
 |
krainafilmow Wysłany: Pon Sty 02, 2023 11:20 pm
|
|
|
|
 |