Michael J. Fox Wysłany: Wto Lis 23, 2010 12:54 pm
|
|
|
|
 |
Szymek Wysłany: Sob Sty 08, 2011 7:25 pm
|
|
Witam. Mam w planach zrobić tatuaż i z szacunkiem dla wszystkich nie chcę by to była czaszka, smok, czy coś dla pokazu. Chcę umieścić go na lewej piersi, na sercu. Myślę o religijnym akcencie. Krąży mi coś takiego "Wiara-czyni cuda Nadzieja-kochanką zwycięzców Miłość-życia sens". Dla mnie ma to w każdym osobnym większe znaczenie. Ale czy ma ktoś pomysł jak to "rozplanować" albo ułożyć? Może w jakiś fajny wzór? Nie chce by był bardzo duży. Może ma ktoś jakąś biblijną sentencję w ten deseń? Bardzo proszę o pomoc.
|
Szymek
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Sty 10, 2011 10:11 pm
|
|
Ej ja robię smoka na łopatcę i wcale nie jest to dla pokazu.... kocham smoki od najmłodszych lat, rysuje smoki, zbierałam figurki, ciuchy itd... i dlatego będzie to smok...
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Mar 01, 2011 12:05 am
|
|
Ja mam na prawej nodze klauna z kostkami gwiazdkami i maszynką do tattoo bo sam to sobie robiłem ale nie polecam samemu sobie robic troszke boli ;D na kims lepiej sie robi
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Cze 21, 2012 6:03 pm
|
|
moje marzenie, na ramieniu- od barku do łokcia.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Cze 21, 2012 9:11 pm
|
|
kazdy profesjonalista wybije ci z glowy taki szajs. Gdzie wasza wyobraźnia???? mało jest w necie zdjec pieknych orłów? Zywych ptakow . A to jest gniotowaty wzorek rysowany przez downa.
|
Gość
|
|
|
 |
PR3Z3S Wysłany: Sob Lut 09, 2013 6:06 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Lut 09, 2013 11:22 pm
|
|
nie znajdziesz bo to autorski projekt a nie kvrwa wzorek z katalogu.
|
Gość
|
|
|
 |
PR3Z3S Wysłany: Nie Lut 10, 2013 8:51 pm
|
|
WIEM, ALE MOZE KTOS MA COS PODOBNEGO, COS W TYM STYLU. COS TAKIEGO CHCE SOBIE ZROBIC I DLATEGO SZUKAM POMOCY TUTAJ. DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
|
PR3Z3S
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lut 10, 2013 10:53 pm
|
|
najpierw zajmij sie znalezieniem odpowiednio dobrego artysty i zebraniem konkretnej kasy na cudo w tym stylu. Poleziesz z tym do byle kogo to byle co dostaniesz. Jak znajdziesz odpowiedniego to on sam ci stworzy motyw, ze ci dvpe urwie
|
Gość
|
|
|
 |
PR3Z3S Wysłany: Nie Lut 10, 2013 11:32 pm
|
|
mam kase na to i bylem juz w kilku salonach tatoo
problem w tym ze niemieszkam w PL i mam czas tylko bedac na urlopie w PL zeby sie tym zajac.
a moze zna ktos jakiegos dobrego tatuazyste w okolicy Bialegostoku ktory by mi mogl takie cos wydziarac.
wiem ze to potrwa kilka tygodni i cenowo tez sie orientowalem. rowniez niejest to moj pierwszy tatuaz wiec wiem jak to boli ;]
planuje przynajmniej zaczac ta dziare w kwietniu. wtedy bede w PL
potem sierpien i zobaczymy co dalej i na jakim etapie staniemy.
z tego co sie dowiadywalem to okolo 3 tygodni pracy o ile organizm wytrzyma...
|
PR3Z3S
|
|
|
 |
kato26 Posty: 1 Wysłany: Pią Lis 08, 2013 9:07 pm
|
|
co myślicie o tatuażu na klacie? podoba się to wam;?
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sob Lis 09, 2013 6:49 pm
|
|
|
|
 |
alex345678 Posty: 50 Wysłany: Czw Gru 05, 2019 3:52 pm
|
|
kato26 napisał: |
co myślicie o tatuażu na klacie? podoba się to wam;?
 alex345678 Dołączył: 24 Wrz 2019
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Pią Mar 05, 2021 11:53 am
|
|
Szczerze mówiąc mógłbym sobie zrobić taki bekowy tatuaż, który na pierwszy rzut oka nie jest aż taki bekowy.
Śmieszny tatuaż
|
Gość
|
|
|
 |
|