Gość Wysłany: Wto Mar 24, 2009 10:37 pm
|
|
tattoo napisał: |
Studio to mazywa sie Love Hate i nie jest do Dokumentalny ani serial film tylko reality-show Ogladam ich od 2 miesiecy, takze troche sie spozniles  |
studio nazywa sie "miami ink" tak jak i podobnie studio Kat bo jak juz wiemy odchodzi "LA ink" a "love hate" nazywa sie ich bar
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Sro Mar 25, 2009 1:17 pm
|
|
Anonymous napisał: |
Studio to mazywa sie Love Hate i nie jest do Dokumentalny ani serial film tylko reality-show Ogladam ich od 2 miesiecy, takze troche sie spozniles  |
studio nazywa sie "miami ink" tak jak i podobnie studio Kat bo jak juz wiemy odchodzi "LA ink" a "love hate" nazywa sie ich bar  |
Bzdury gadasz Prawidlowo studio nazywa sie LOVE HATE zarowno bar nazwali tak samo Na discovery nie podaja nazwy sudia z przyczyn oczywistych, ale wystarczy wejsc w google.pl wpisac Love Hate Tattoo i wyskoczy Ci ich studio tatuazu
|
 tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 8:20 pm
|
|
ja wtrącę :] czy ktoś wie coś o dwóch chłopakach (, np powód wybrania tego wzoru czy cos ), którzy przyszli do studia wytatuować sobie polskie godło ? tzn. chodzi mi o rzeczy, o których mogli wspomnieć w programie, bo ja zdążyłam obejrzeć dziś tylko urywek z ich wizyty . Ale wiem, ze babcia i dziadek to chyba emigranci z Polski, a tatuaże robili tym gostkom Darren i Nuñez
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 8:42 pm
|
|
ja wtrącę :] czy ktoś wie coś o dwóch chłopakach (, np powód wybrania tego wzoru czy cos ), którzy przyszli do studia wytatuować sobie polskie godło ? tzn. chodzi mi o rzeczy, o których mogli wspomnieć w programie, bo ja zdążyłam obejrzeć dziś tylko urywek z ich wizyty . Ale wiem, ze babcia i dziadek to chyba emigranci z Polski, a tatuaże robili tym gostkom Darren i Nuñez  |
Niestety nic nie wiem, ale caly ten odcinek ogladalem. Rowniez do ich studia w innym odcinku przyszla kobieta - polka Rowniez jeden z tatuazystow Chris ma polskie korzenie
|
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 5:08 pm
|
|
ja wtrącę :] czy ktoś wie coś o dwóch chłopakach (, np powód wybrania tego wzoru czy cos ), którzy przyszli do studia wytatuować sobie polskie godło ? tzn. chodzi mi o rzeczy, o których mogli wspomnieć w programie, bo ja zdążyłam obejrzeć dziś tylko urywek z ich wizyty . Ale wiem, ze babcia i dziadek to chyba emigranci z Polski, a tatuaże robili tym gostkom Darren i Nuñez  |
Niestety nic nie wiem, ale caly ten odcinek ogladalem. Rowniez do ich studia w innym odcinku przyszla kobieta - polka Rowniez jeden z tatuazystow Chris ma polskie korzenie  |
dzięki za odpowiedź (: o tej dziewczynie też słyszałam i chociaż ostatnio oglądałam całymi dniami powtórki, nie udało mi się trafić na odcinek z nią. A jeszcze pytanko: myślałam, że to Darren ma polskie korzenie, nie tak ? Bo jeżeli Chris, to który ?
|
Gość
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 8:19 pm
|
|
Niestety nic nie wiem, ale caly ten odcinek ogladalem. Rowniez do ich studia w innym odcinku przyszla kobieta - polka Rowniez jeden z tatuazystow Chris ma polskie korzenie  |
dzięki za odpowiedź (: o tej dziewczynie też słyszałam i chociaż ostatnio oglądałam całymi dniami powtórki, nie udało mi się trafić na odcinek z nią. A jeszcze pytanko: myślałam, że to Darren ma polskie korzenie, nie tak ? Bo jeżeli Chris, to który ? |
Chodzilo mi o Chrisa Nuneza, ale teraz zwatpilem byc moze Darrej :p
|
|
|
  |
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 8:20 pm
|
|
dzięki za odpowiedź (: o tej dziewczynie też słyszałam i chociaż ostatnio oglądałam całymi dniami powtórki, nie udało mi się trafić na odcinek z nią. A jeszcze pytanko: myślałam, że to Darren ma polskie korzenie, nie tak ? Bo jeżeli Chris, to który ? |
Chodzilo mi o Chrisa Nuneza, ale teraz zwatpilem byc moze Darrej :p
|
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 1:41 pm
|
|
Chodzilo mi o Chrisa Nuneza, ale teraz zwatpilem byc moze Darrej :p |
trochę przyszpanuje ;D ale Nunez jest fransusko-kubański Darren wymieszaniec polsko-irlandzki
|
Gość
|
|
|
 |
Misha Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 8:59 pm
|
|
No tylko troche przyszpanowales ;D
A widzieliscie odcinek jak babka sobie kanapke na piersi wydziarała?
|
Misha
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:38 am
|
|
widzialem :p na kanapce byla jakas twarz i uznala to za cud i postanowila to wytatuowac u Kate :p
|
|
|
  |
 |
Scream Posty: 18 Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 4:04 pm
|
|
I przylazła nawet telewizja, żeby sfilmować, jak tatuują ten 'cud'...xD
|
 Scream Dołączył: 02 Mar 2009 Skąd: ja do cholery się tu wzięłam? _________________ "Milczenie jest najlepszym zwiastunem radości, bo małe jest szczęście, które można wyrazić słowami."
William Shakespeare
|
|
   |
 |
Kaja Wysłany: Pon Maj 11, 2009 1:07 pm
|
|
A LA ink oglądacie?? Ja osobiscie wole własnie LA ink od Miami ink moze dlatego ze podziwiam Kat Von D... a po jej odejsciu z miami ink zrobilo sie tak nudnawo
|
Kaja
|
|
|
 |
Dziaga Posty: 1 Wysłany: Pon Lip 20, 2009 8:12 pm
|
|
Kaja napisał: |
A LA ink oglądacie?? Ja osobiscie wole własnie LA ink od Miami ink moze dlatego ze podziwiam Kat Von D... a po jej odejsciu z miami ink zrobilo sie tak nudnawo |
Póki Yoji występuje w programie, "Miami Ink" nie stanie się nudne, no przynajmniej dla mnie ;D To jest dopiero chłop xd
|
Dziaga Dołączył: 01 Lip 2009
|
|
  |
 |
Koniu1987 Wysłany: Sro Lip 22, 2009 3:56 pm
|
|
witam... Pamiętacie może który to był odcinek jak robili gościowi tauaż chyba wtedy tygrysa a na drugiej ręce miał smoka ... Głowy były wzrócone do siebie?
|
Koniu1987
|
|
|
 |
kr Wysłany: Sro Lip 22, 2009 7:56 pm
|
|
pamietacie moze w ktorym odcinku chyba Chris Garver tatuowal róze wiatrow z syrena?
|
kr
|
|
|
 |
|