Valdes Posty: 3 Wysłany: Sro Maj 12, 2004 10:37 pm
|
|
Czy ktoś mógłby mi zapodać adresy studiów działających w Katowicach ??? Może być to normalny adres , lub też adres www - jeśli takowy jest
|
Valdes Dołączył: 12 Maj 2004 _________________ One Club , One Passion , One Love ... FC.Barcelona !!!
|
|
  |
 |
tattoz Posty: 18 Wysłany: Sro Maj 12, 2004 11:34 pm
|
|
Valdes napisał: |
Czy ktoś mógłby mi zapodać adresy studiów działających w Katowicach ??? Może być to normalny adres , lub też adres www - jeśli takowy jest  |
http://www.sauron.alpha.pl/ .......zgłoś sie do Marka...polecam!
|
 tattoz Dołączył: 15 Kwi 2004 _________________ http://www.tattoz.strefa.pl
|
|
    |
 |
Valdes Posty: 3 Wysłany: Pią Maj 14, 2004 6:48 pm
|
|
Wielkie dzięki za ten adres !!! Po tym co przeczytałem na tej stronce , jestem pełen podziwu i naprawdę gratuluje stworzenia takiego studia ! To bardzo ważne że przywiązują oni największą wagę do higieny - to najważniejsze
Jeśli będę zamierzał zrobić sobie tatuaż to na pewno tam !!!
|
Valdes Dołączył: 12 Maj 2004 _________________ One Club , One Passion , One Love ... FC.Barcelona !!!
|
|
  |
 |
Cara Wysłany: Wto Maj 18, 2004 5:05 pm
|
|
Jak tatuaż to tylko w Sauronie. Sama mam robiony przez Marka i jest to prawdziwe cudo. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, polecam z czystym sumieniem
|
Cara
|
|
|
 |
ugly Wysłany: Pią Paź 01, 2004 11:19 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Paź 13, 2004 9:49 am
|
|
Valdes napisał: |
To bardzo ważne że przywiązują oni największą wagę do higieny - to najważniejsze
Jeśli będę zamierzał zrobić sobie tatuaż to na pewno tam !!! |
na 95% polskich stron tatuazu przywiązuje sie największą wagę do higieny. w niektórych przypadkach dotyczy to tylko stron www.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Maj 16, 2005 11:33 am
|
|
Ale w tym przypadku to nie jest ściema. Najbardziej profesjonalne studio jakie widziałam.
|
Gość
|
|
|
 |
new Wysłany: Pon Cze 20, 2005 9:21 pm
|
|
Dragon !! 14 lat na rynku i same grono zadowolonych !! nic dodać nic ująć
|
new
|
|
|
 |
lokata Posty: 9 Wysłany: Czw Lip 14, 2005 10:18 pm
|
|
Też dziergałam się w Sauronie i jestem w pełni zadowolona. Polecam
|
 lokata Dołączył: 14 Lip 2005
|
|
  |
 |
Anilewe Wysłany: Pon Paź 27, 2008 10:21 pm
|
|
Relic w Chorzowie tak srednio polecam. Sama tam robiłam ale higiena nie dokonca jest bez zarzutu. poza tym jakość też niezbyt zadowalająca.
|
Anilewe
|
|
|
 |
MARTINEZ Wysłany: Wto Gru 16, 2008 8:18 pm
|
|
DO RYBNIKA TEŻ MASZ BARDZO BLISKO AUTOSTRADĄ DO GLIWIC POTEMN CAŁY CZAS PROSTO POLECAM STUDIO TATUAŻU PRYKAS TATTOO NAPRAWDĘ WARTO BO NAJWYŻSZA JAKOŚĆ I PROFESJONALNE PODEJŚCIE. TO JEDNI Z NAJLEPSZYCH W POLSCE. ZERKNIJ NA STRONKĘ www.tatuaz.rybnik.pl OPŁACA SIĘ PRZEJECHAĆ TE 50KM.
oni są naprawdę bardzo uniwersalni i potrafią zrobić tattoo w karzdym klimacie.
pozdro martinez
|
MARTINEZ
|
|
|
 |
Sonne Wysłany: Sob Gru 20, 2008 3:48 pm
|
|
Zrobiłam tatuaż w Rectum na Korfantego w Katowicach. Jestem baaardzo zadowolona. Tatuaż zrobiony niezwykle dokładnie, kolor intensywny. Na początku może Was zniechęcić wystrój wnętrza, ale nie zwracajcie na to uwagi, tatuują świetnie. W trakcie tatuowania fajny kontakt z tatuującym, udzielają dużo informacji na temat tatuażu i dbania o niego. Na pewno do nich wrócę.
Pozdrawiam
|
Sonne
|
|
|
 |
Sonne Wysłany: Sob Gru 20, 2008 3:48 pm
|
|
Zrobiłam tatuaż w Rectum na Korfantego w Katowicach. Jestem baaardzo zadowolona. Tatuaż zrobiony niezwykle dokładnie, kolor intensywny. Na początku może Was zniechęcić wystrój wnętrza, ale nie zwracajcie na to uwagi, tatuują świetnie. W trakcie tatuowania fajny kontakt z tatuującym, udzielają dużo informacji na temat tatuażu i dbania o niego. Na pewno do nich wrócę.
Pozdrawiam
|
Sonne
|
|
|
 |
Sonne Uno Wysłany: Sob Gru 20, 2008 3:49 pm
|
|
Pozdrawiam
|
Sonne Uno
|
|
|
 |
Scream Posty: 18 Wysłany: Sro Mar 04, 2009 8:47 pm
|
|
A co do studia w Katowicach...
Gdzie najlepiej się zgłosić na praktyki?
Bo szczerze powiedziawszy trochę się boję...
Byłabym zachwycona gdyby po prostu pozwolili mi siedzieć i patrzeć .
|
 Scream Dołączył: 02 Mar 2009 Skąd: ja do cholery się tu wzięłam? _________________ "Milczenie jest najlepszym zwiastunem radości, bo małe jest szczęście, które można wyrazić słowami."
William Shakespeare
|
|
   |
 |
|