Gość Wysłany: Sob Gru 22, 2012 11:15 pm
|
|
czytam takie pseudo reklamy marnych studyjek, dziargaczy..niby "artystów"...żal. czy wy na serio nie potraficie znaleźć tych kilku na serio profesjonalnch artystow,-mistrzów tatuazu w polsce? Polecacie ciągle miernoty napedzajac im nastepne ofiary...wesołych swiat
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lip 14, 2013 4:53 pm
|
|
Nie polecam Inkoholiks na wodnej... a dlaczego? kilka razy mowilam gosciowi jaki chce tatuaż, pokazywalam na kartce,a on zrobil swoje....na szczescie nie skonczyl go..ale juz mojego wymarzonwego tatuazu nie mam...musialam ratować się u kogos innego. Będę im robic kryptoreklamę, bo nie mogę przecierpieć tego, jak można mieć zdanie klienta w de...
|
Gość
|
|
|
 |
Molko Wysłany: Wto Lut 25, 2014 12:45 pm
|
|
Co do wypowiedzi na temat rectum w Katowicach powiem tak, gościa prace są średnie, napewno nie godne polecenia na dobre studio w Katowicach. Strasznie ciężki charakter ''typa'' tam pracującego, poza tatuażami gościu zdziera kase na wszystkim, kolczyki za które bierze 50zł!!! przy czym w wildcat w hurtowni w rudzie śląskiej są one po 10 zł i to to samo, argumentując to, że facet żyje z zakładania kolczyków ogólnie na minus.
|
Molko
|
|
|
 |
mały Wysłany: Pią Cze 06, 2014 6:01 pm
|
|
Wita pisze tu tylko dlatego żeby ostrzec przed studiem as tattoo w Bytomiu ponoc ma się przenieś do Chorzowa a dokładnie przed panią agnieszką kobieta robi się artystkę nie z tej ziemi a tak naprawdę niema pojęcia o tatuażach niestety zrobiłem sobie u niej tatuaż i teraz poprawiam go w normalnym studio i dopiero teraz wiem co to znaczy profesjonalne podejście do klienta jeszcze raz odradzam tą pania
|
mały
|
|
|
 |
|