mnich Wysłany: Wto Cze 06, 2006 3:21 pm
|
|
Witam czytam wasze posty bardzo dokładnie i myśle nad nimi.Jest to prawda że higiena jest najważniejsza bo spaprany tatuaż można poprawic lub pokryć.Ale ci co ostrzą struny naprawde mają talęt nie wszyscy ale niekyurzy mają.Dlatego myśle że ci kturzy potrafią zrobic dobre dzieło mają dosć klijentów aby zarobic na profesjonalny sprzet i proponuje sie dobrze nad tym zastanowic bo z dobrym sprzetem i higienicznie czystym można zdziałac dużo wiecej.Sam tak zaczynałem a teraz pracuje na spaldingu i jest bardzo dobrze serdecznie pozdrawiam MNICH
|
mnich
|
|
|
 |
Irek Wysłany: Sro Cze 14, 2006 7:10 pm
|
|
Zacznij od słownika ortograficznego
|
Irek
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Cze 28, 2006 1:57 pm
|
|
"Irek"]Zacznij od słownika ortograficznego ...czytajac wasze posty to to forum powinno byc polonistyczne a nie na temat tatuażu!!! bardziej dowalacie sie do pisowni jak to tematu o ktory chodzi!! mnie pewnie tez poprawicie?? pozdro
|
Gość
|
|
|
 |
mariusz83 Posty: 7 Wysłany: Pon Mar 10, 2008 8:11 pm
|
|
mnich napisał: |
Witam czytam wasze posty bardzo dokładnie i myśle nad nimi.Jest to prawda że higiena jest najważniejsza bo spaprany tatuaż można poprawic lub pokryć.Ale ci co ostrzą struny naprawde mają talęt nie wszyscy ale niekyurzy mają.Dlatego myśle że ci kturzy potrafią zrobic dobre dzieło mają dosć klijentów aby zarobic na profesjonalny sprzet i proponuje sie dobrze nad tym zastanowic bo z dobrym sprzetem i higienicznie czystym można zdziałac dużo wiecej.Sam tak zaczynałem a teraz pracuje na spaldingu i jest bardzo dobrze serdecznie pozdrawiam MNICH |
czesc ,popieram dobrze gadasz , ja wlasnie zakupilem kmplet do tatuazu ,ale to nie to samo co maszynka wlasnej roboty ucze sie od nowa dziabac ,mam duzo pytan na temat profesjonalnej maszynki ,kolek itd
|
 mariusz83 Dołączył: 09 Mar 2008
|
|
  |
 |
szary20 Wysłany: Wto Sty 13, 2009 1:01 pm
|
|
Irek popieram jest dany temat a pierdola ci o ortografi ludzie jak macie zamiar poprawiac to idzcie na nauczyciela do szkoly humanistycznej a nie tutaj pierdolicie glupoty jak nie macie o tym zadnego pojecia
|
szary20
|
|
|
 |
szary20 Wysłany: Wto Sty 13, 2009 1:02 pm
|
|
sry pojebalo mi sie to do mnicha a nie do irka haha irek glabie
|
szary20
|
|
|
 |
no name Posty: 41 Wysłany: Wto Sty 13, 2009 3:48 pm
|
|
Ale skoro jesteś Polakiem, podlegasz pod powszechny obowiązek szkolny, to po ukończeniu obowiązkowych 8 klas szkoły podstawowej reprezentuj jakiś poziom.............
Jak - traktować poważnie kogoś kto bierze maszynkę do ręki i ingeruje w zdrowie i wygląd innych, jeśli jest totalnym analfabetą? Do tego poziom Waszego słownictwa i pojęcia zasad gramatyki i ortografii pozwala wyciągnąć wnioski co do poziomu intelektu...
Reasumując - do szkoły - a nie do maszynki !
|
 no name Dołączył: 09 Kwi 2006
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sro Gru 07, 2011 5:11 pm
|
|
Po co sie czepiac ortografii i od razu oceniac intelekt czlowieka. i tak kazdy wie o co chodzi, nie wazne przez jakie ż czy u sie cos napisze. to nie forum dla belfrow. moze w szkole ten ktos wlasnie nie marnowal czasu na tego typu sprawy, tylko szkolil sie w rysunku czy tatuazu. w jednym jest sie dobrym w drugim nie i tyle. ciekawe czy wszyscy co sie czepiaja sa dobrzy we wszystkich dziedzinach zycia, jesli nie to nierozumiem tych zgryzliwych uwag
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Mar 19, 2012 8:14 pm
|
|
|
|
 |