nemesis PABIANICE OSZPECA Wysłany: Pon Maj 14, 2012 5:26 pm
|
|
CHCĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEC PRZED NIEJAKĄ EWĄ TATUAŻYSTKĄ Z PABIANIC - STUDIO NAZYWA SIĘ NEMESIS - KOBIETA NIE MA BLADEGO POJECIA O WYKONANIU PROFESJONALNEJ USŁUGI - JEJ TATUAŻE SĄ WYKONANE TECHNIKĄ O KTÓREJ NAWET NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ- SZARPANA POCIĘTA POBAZGRANA SKÓRA, CENY NISKIE, A OSZPECENIE NA CAŁE ŻYCIE, BABA W OGÓLE NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TO CO WYKONUJE, ZROBIŁA MI RÓŻE KTÓRA NAWET NIE PRZYPOMINA RÓŻY I MA MILION WYTŁUMACZEŃ NA TO, OBIECALA WZROT PIENIĘDZY PO CZYM SIĘ WYCOFAŁA, SPRAWA SKOŃCZY SIĘ W SĄDZIE - ZDECYDOWANIE ODRADZAM STUDIO TATUAŻU NEMESIS PABIANICE EWA SELIGA
|
nemesis PABIANICE OSZPECA
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Maj 14, 2012 9:00 pm
|
|
no suuper, tylko po cholerę do niej polazłaś???!!!! bo tanio? Buty za 30 zł to wiadomo, ze shit..ale tatuaz za pięć dyszek to wyjdzie dobrze?
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Cze 08, 2012 8:01 am
|
|
Dziwi mnie ta opinia, ja do tej Pani chodziłem wielokrotnie, nigdy najmniejszego problemu. Polecałem moim znajomym którzy również nie nażekali. Nie rozumiem skąd ta opinia, czyżby konkurencja się zdenerwowała.
|
Gość
|
|
|
 |
dres Wysłany: Sro Cze 13, 2012 12:41 pm
|
|
"również nie nażekali" skoro takie byki walisz, to niski poziom a jak niski poziom to wszystko zadowoli.
|
dres
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Cze 18, 2012 8:38 am
|
|
Hm.. dziwne, osobiście uważam że Pani Ewa na tele łodzkiej sceny tatuażu wypada całkiem nieźle, może pokażesz to zdjęcie???
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Lip 04, 2013 5:11 pm
|
|
dres napisał: |
"również nie nażekali" skoro takie byki walisz, to niski poziom a jak niski poziom to wszystko zadowoli. |
Jeden błąd nie świadczy o człowieku. Jesteś płytki skoro tak płytko oceniasz.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lut 27, 2015 9:46 pm
|
|
Hmmm....ja byłam i mam bardzo ładny tatu
Może ty zła kobieta jesteś i dlatego ten tatu jest niby do bani....
Pokaż tego nieudańca....wtedy ci uwierzę,...
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lis 16, 2016 5:21 pm
|
|
Według mnie świetne studio
Pani ma talent i miła atmosferę
Tatto cudeńko
polecam!
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lis 18, 2019 9:16 pm
|
|
"również nie nażekali" skoro takie byki walisz, to niski poziom a jak niski poziom to wszystko zadowoli. |
|
Gość
|
|
|
 |
alex345678 Posty: 50 Wysłany: Wto Gru 17, 2019 3:50 pm
|
|
Anonymous napisał: |
|
ale pocisk
nie wiem tylko czy rzeczywiście powinniśmy sięgać po takie argumenty
|
 alex345678 Dołączył: 24 Wrz 2019
|
|
  |
 |
|