Gość Wysłany: Nie Lis 06, 2005 6:49 pm
|
|
No wlłaśnie ską go wziasc skad wzory rysunki co kolwiek szukam juz 3 dzien i nic normalnie nic pomozecie prosze a moze macie jakies wlasne pomysly rysuneczki co kolwiek ?? pomuzcie prosze
A jak by cos bylo to prosze na majla Arais@o2.pl
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lis 08, 2005 8:07 pm
|
|
boze nie wiecie nic o tym he na prawde mi nie pomozecie czy nie chcecie ja juz normalnie jestem wstanie nawet zaplacic ale pokazcie wzory:)
|
Gość
|
|
|
 |
Maverick Wysłany: Czw Lis 10, 2005 4:13 pm
|
|
Tatuaż MOTO...czego?? moto rynki, moto roweru, moto ru....pisz konkretnie to będą odpowiedzi
|
Maverick
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Lis 10, 2005 4:25 pm
|
|
motoru a najlepiej scigaczy :p!! a czy beda odpowiedzi to sie zobaczy ??
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lis 13, 2005 8:52 pm
|
|
Co jest z wami ?? MYslalem ze mi pomozecie a tu kicha szukam i szukam tego tatuazu i dalej nic prosze was pomuzcie chyba pomozecie czlowiekowi ktoremu na tym tak bardzo zalezy prosze ??? Przynajmniej odpiszcie Prosze:
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Lis 16, 2005 6:30 pm
|
|
Oj boze myslalem ze jak ktos juz robi w tym zawodzie chodz troche to wiec co to jest szukanie i chyba by mi pomogl jak by mi dal nawet glupi adres stronczy czy cokolwiek ale jednak nie >> szkoda ze nie chcecie pomoc jednej biednej osobce ktora zrobi prawie wszystko zeby miec ten tatuaz z motywem motoru (scigacza)
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lis 18, 2005 5:32 am
|
|
Anonymous napisał: |
Oj boze myslalem ze jak ktos juz robi w tym zawodzie chodz troche to wiec co to jest szukanie i chyba by mi pomogl jak by mi dal nawet glupi adres stronczy czy cokolwiek ale jednak nie >> szkoda ze nie chcecie pomoc jednej biednej osobce ktora zrobi prawie wszystko zeby miec ten tatuaz z motywem motoru (scigacza) |
po pierwsze motor to masz w pralce ;p pisze sie motocykl. po 2 nie widzialem na necie takiego wzoru, masz jakiegos znajomego ktory ma talent (do rysowania) niech Ci narysuje ... i po klopocie
|
Gość
|
|
|
 |
Amok Wysłany: Pon Lis 21, 2005 12:10 pm
|
|
To idz do alonu ze zdjęciem motoru i powiedz, że taki chcesz. Ale masz problem :/
|
Amok
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lis 21, 2005 11:48 pm
|
|
|
|
 |
SamFlopp785 Wysłany: Pią Maj 20, 2022 1:58 pm
|
|
Często lubię stawiać zakłady. Moim ulubionym sportem jest piłka nożna, więc dla mnie sport to moje życie! Aby cieszyć się obstawianiem, musisz znaleźć odpowiednią stronę. Zakłady sportowe stają się coraz bardziej popularne we wszystkich krajach, trafiłem na kiepskich bukmacherów, ale wszystko się zmieniło, gdy za pomocą tej strony znalazłem legalne punkty bukmacherskie. Chłopaki z legalne zaklady bukmacherskie wykonują naprawdę dobrą robotę, zbierają statystyki we wszystkich biurach i znajdują najlepsze oferty na zakłady. Nie ryzykujesz utraty pieniędzy i czasu. Strona jest bardzo łatwa w użyciu i nie zajmie dużo czasu, aby znaleźć potrzebne biuro.
|
SamFlopp785
|
|
|
 |
|