MIKI TATTOO - forum

Strona główna  • Wzory tatuaży, galeria  • BLOG  • FAQ  •  Szukaj   •  Rejestracja  •  Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zobacz posty od ostatniej wizyty
Zaloguj

Szukaj w internecie    Szukaj na Miki Tattoo

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Post topsbox Posty: 1
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 11:45 am
Odpowiedz z cytatem

Witam
Mam pytanie czy moge palić marihuane dzień po zrobieniu tatuaża.
Czy np nie wyblaknie itd.

topsbox Dołączył: 20 Cze 2008
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Post Dziuniaaa Posty: 59
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 5:30 pm
Odpowiedz z cytatem

Nie powinieneś palić i pić jakiś tydzień po zrobieniu ;] Wink

Dziuniaaa Dołączył: 29 Wrz 2007 Skąd: daleeka :]
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 8:43 pm
Odpowiedz z cytatem

Dziuniaaa napisał:
Nie powinieneś palić i pić jakiś tydzień po zrobieniu ;] Wink

Nie pije sie minimum 3 dni po zrobieniu tatuazu, ale zeby tydzien to nie slyszalem tego. Ale najlepiej nie pic i nie brak dragow az tattoo sie zagoi Smile

tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
Post Gość
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 1:15 am
Odpowiedz z cytatem

juz cie namierzamy drobny palaczu THC

Gość
Post Gość
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 4:27 pm
Odpowiedz z cytatem

a jak ja paliłem jakieś 2-3 dni przed i dzień po a dopiero dziś się dowiedziałem że nie można to jakie są tego skutki?

Gość
Post tattoo Posty: 715
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 5:54 pm
Odpowiedz z cytatem

Jednym sie nic nie stanie a drugim moga wyjsc powiklania. To tak jak z piciem alkoholu, jednemu sie tatuaz przyjmie a drugiemu nie, To taka wyliczanka. Ale lepiej nie ryzykowac dla kilku piw czy jointa kawalkiem swojego ciala

Post Gość
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 11:02 am
Odpowiedz z cytatem

jestem tatuatorem od 10 lat i zrobiłem ponad 2tys tatuaży. nie zauważyłem związku palenia z gojeniem (co innego alkohol!!). mam na sobie wiele tatuaży i palę często także ze świeżą dziarą.... moim zdaniem palenie marihuaniny nie ma wpływu........ Twisted Evil

Gość
Post asdasfkapso
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 3:26 pm
Odpowiedz z cytatem

ja wale wiadro przed tatuowaniem, i po... kazdy glupi wie ze thc nie ma zadnego wplywu na uklady krwionosne... blah hah hah

asdasfkapso
Post Gość
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 8:39 pm
Odpowiedz z cytatem

ja pilem w trakcie robienia tatuazy a pozniej palilem itp, z piciem to moze lepiej uwazac ale palic mozesz normalnie a niekturzy gadaja tu takie bajki ze przegiecie

Gość
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 10:00 am
Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
ja pilem w trakcie robienia tatuazy a pozniej palilem itp, z piciem to moze lepiej uwazac ale palic mozesz normalnie a niekturzy gadaja tu takie bajki ze przegiecie

Sprostuje to co napisales, bo takimi radami pokaleczysz ludzi. Wiec jak to jest z piciem badz paleniem marihuany? Otoz nie pije sie dzien przed i rowniez na swiezy tatuazu az sie zagoi. Nie wspomne nawet o uzywkach dla cpunow. Bywa bowiem tak, ze jedna osoba ktora robi sobie tatuaz bedzie pila w trakcie jak i po i kolor tatuazu bedzie super jak i samo wykonanie, a bywa tez i tak, ze tatuaz bedzie jedna wielka kicha nadajaca sie do poprawki. Z alkoholem podczas swiezego tatuazu bywa roznie, jednym sie nic nie stanie a drugum zaszkodzi na tatuaz. To jest taka wyliczanka. Dlatego lepiej nie ryzykowac wlasnym kawalkiem skory dla kilku piw czy narkotykow. Lepiej odczekac az sie zagoic i wtedy sie naloic Wink Mysle, ze jasno napisalem, jaki ma wplyw akohol na tatuaz

Post Gość
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 9:04 pm
Odpowiedz z cytatem

no z alk to sie zgodze ale napewno nie z marihuana. marihuane mozna palic spokojnie nie ma zadnego wplywu na tatuaz

Gość
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:32 pm
Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
no z alk to sie zgodze ale napewno nie z marihuana. marihuane mozna palic spokojnie nie ma zadnego wplywu na tatuaz

nie ma to jak super rada Cool ja tez polecam kazdemu brac narkotyki przy swiezym tatuazu hahahahahha Cool ĆPUNY Laughing

Post 69
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 12:11 am
Odpowiedz z cytatem

nie ma to jak super rada Cool ja tez polecam kazdemu brac narkotyki przy swiezym tatuazu hahahahahha Cool ĆPUNY Laughing[/quote]

- nie róbmy nie wiadomo jak psychodelicznych stwierdzeń...Marihuana nie jest - narkotykiem....tzn jest zaliczana do tych 'lekkich' ale tak naprawdę nie jest. Została tylko uznana za narkotyk,ale zainteresujcie się składem chemicznych konopii itp to ogarniecie temat. Pozdrooo ! SPAM

69
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 6:25 pm
Odpowiedz z cytatem

69 napisał:
nie ma to jak super rada Cool ja tez polecam kazdemu brac narkotyki przy swiezym tatuazu hahahahahha Cool ĆPUNY Laughing

- nie róbmy nie wiadomo jak psychodelicznych stwierdzeń...Marihuana nie jest - narkotykiem....tzn jest zaliczana do tych 'lekkich' ale tak naprawdę nie jest. Została tylko uznana za narkotyk,ale zainteresujcie się składem chemicznych konopii itp to ogarniecie temat. Pozdrooo ! SPAM[/quote]

Wez poczytaj sobie o wlasciwosciach szkodniczych takiego narkotyku, jak marihuana, a nastepnie sie wypowiedz Smile

Post Gość
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 10:29 pm
Odpowiedz z cytatem

69 napisał:

- nie róbmy nie wiadomo jak psychodelicznych stwierdzeń...Marihuana nie jest - narkotykiem....tzn jest zaliczana do tych 'lekkich' ale tak naprawdę nie jest. Została tylko uznana za narkotyk,ale zainteresujcie się składem chemicznych konopii itp to ogarniecie temat. Pozdrooo ! SPAM[/quote]

nawet jeżeli nie jest substancje psychoaktywne rozrzedzają krew i rozmazują tusz. nie gadajcie głupot, bo to, że lubicie palić nie znaczy że nie szkodzi. nie szkodzi, ale przy dziaraniu szkodzi. przekonałem się na własnej skórze .

Gość

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum FORUM TATTOO Strona Główna » Pielęgnacja

Idź do strony 1, 2  Następny

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach