kuba Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 5:18 pm
|
|
ja robiłem u slayera i polecam chłopak ma talent poza tym byłem tylko w valhalli na królewskiej to mnie trochę odrzuciło lekceważące podejście do tatuażu osoby tam pracującej...nie powiem z imienia, ale nie ma ona najlepszej opinii także na innych forach poświęconych tatuażowi w lublinie, także ogólnie rzecz biorąc odradzam
|
kuba
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:54 pm
|
|
scorpionx napisał: |
Polecam Studio Hot Needle Tattoo, Lublin ul. Nadbystrzycka 20/7
Zrobiłem tam już parę wzorków i jestem z nich bardzo zadowolony
strona www.hnttattoo.pl |
ja polecam ten jeden to mój wzorek------------- http://chomikuj.pl/grzesiek-do
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Lis 03, 2009 9:00 pm
|
|
scorpionx napisał: |
Polecam Studio Hot Needle Tattoo, Lublin ul. Nadbystrzycka 20/7
Zrobiłem tam już parę wzorków i jestem z nich bardzo zadowolony
strona www.hnttattoo.pl |
..........................polecam zobaczcie kilka fotek http://chomikuj.pl/grzesiek-do
|
Gość
|
|
|
 |
Jonina Wysłany: Nie Lis 15, 2009 7:31 pm
|
|
witam, chciałam zapytać o tatuaże w miejscach intymnych,9konkretb=nie na wzgórku łonowym) czy w Lbn lub okolicy zrobię i ewentualnie jaki zakłąd polecacie
|
Jonina
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Sty 28, 2010 11:12 am
|
|
gość napisał: |
kiedyś było w Lubinie studio na ul. peowiaków 9 na piętrze ale czy jeszcze istnieje tego nie wiem |
?? jaka to ulica??;p
|
Gość
|
|
|
 |
kasiavg Wysłany: Pią Lut 26, 2010 5:33 pm
|
|
witam, ktos sie mnie pytał o tattoo w lublinie z tej strony, jestem rocznym specjalistą ale mam już swoje osiągnięcia i chętnie robie coś nowego, vgogh@wp.pl, i robie tanio:) chętnie pokaże prace
|
kasiavg
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Gru 11, 2010 5:27 pm
|
|
Nowy tatuator w studiu Hot needle tattoo, obczajajcie galerie ! www.raspael.pl
|
Gość
|
|
|
 |
Plucior Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 10:15 am
|
|
Ja polecam MANIAC TATTOO! Zrobiłem już tam dwa tatuaże i są kozackie. Trochę to kosztuje ale warto. Miła atmosfera, wszystko sterylnie i profesjonalnie. Powiedziałem tylko co chce wytatuować a cały wzór przygotował tatuażysta. Duże zaangażowanie w to co robi ! Studio mieści się na Krakowskim przedmieściu 19/29.
|
Plucior
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lis 13, 2017 9:59 am
|
|
kasiavg napisał: |
witam, ktos sie mnie pytał o tattoo w lublinie z tej strony, jestem rocznym specjalistą ale mam już swoje osiągnięcia i chętnie robie coś nowego, vgogh@wp.pl, i robie tanio:) chętnie pokaże prace |
HEJ ,robisz jeszcze tatuaze to daj namiary na poczte JOWI666@ONET.PL
|
Gość
|
|
|
 |
|