Gość Wysłany: Pon Mar 27, 2006 8:10 pm
|
|
Witam wszystkich. I mam pytanie kto mi powie, gdzie sa jakies interesujac studia w szczecinie, nieliczac Gonza bo jego to juz chyba kazdy zna ;p??
|
Gość
|
|
|
 |
Kasieeńka Wysłany: Nie Cze 04, 2006 2:06 pm
|
|
Anonymous napisał: |
Witam wszystkich. I mam pytanie kto mi powie, gdzie sa jakies interesujac studia w szczecinie, nieliczac Gonza bo jego to juz chyba kazdy zna ;p?? |
Słyszałam o tylko jednym (dobrym!!) studio w Szczecinie;d;d Jest to studio tatuażu i percingu 'Alien' Jest to naprawde dobre miejsce na zrobienie jakiegokolwiek tattoo.. Sama chcę coś sobie wytatuować i zrobię to chyba właśnie tam.. Pozdrawiem!;*
|
Kasieeńka
|
|
|
 |
s3e Posty: 2 Wysłany: Wto Lip 18, 2006 1:48 pm
|
|
zdecydowanie GONZO....
|
s3e Dołączył: 18 Lip 2006
|
|
   |
 |
amiga Posty: 1 Wysłany: Pią Sie 18, 2006 4:00 pm
|
|
Ja równierz polecam studio Alien bardzo profesjonalne studio
Studio istnieje już 10 lat pan który tam pracuje to nie tylko fachowie lecz równierz pasjonat...poprostu tworzy sztuke...nie mam co prawda tatuażu ale wszystkie kolczyki robiłam u niego i bez dwóch zdań jestem zadowolona.
Pozdrawiam
p.s. a mam pytanko czy ktoś słyszał o studiu Underground ( w sz-n rzecz jasna )
|
amiga Dołączył: 18 Sie 2006 Skąd: szczecin
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sro Lip 09, 2008 11:19 am
|
|
widzialm oststnio ze sie salony zwinely i powstaly nowe. mam zamiar zrobic tatuaz i pytanie gdzie jest najlepiej.
|
Gość
|
|
|
 |
MarekMisztela Posty: 96 Wysłany: Pon Lip 14, 2008 4:30 pm
|
|
anabi-tattoo śmiało można polecić!!koles jest zajebisty w tym co robi!!
|
 MarekMisztela Dołączył: 23 Kwi 2006
|
|
  |
 |
psychoactiv Wysłany: Nie Paź 05, 2008 2:59 pm
|
|
Zdecydowanie polecam Bartka z BART TATTOO, precyzja, jakoś, bezpieczenstwo i przystepne ceny.
www.barttattoo.com
jestem bardzo zadowolona ;]
|
psychoactiv
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Paź 25, 2008 9:11 pm
|
|
To które studio polecacie w Szczecinie??
|
Gość
|
|
|
 |
Agnieszka80szn Wysłany: Nie Gru 14, 2008 5:10 pm
|
|
Anonymous napisał: |
To które studio polecacie w Szczecinie?? |
przeciez ludzie Ci pisza jakie! ja polecam www.anabi-tattoo.com
kazdy poleci inne studio bo wiadomo ze kazdy poleci znajome. masz oczy to popatrz na ich tatuaze jakie robia w galerjach ich stron internetowych potem idz porozmawiaj do wybranych i podejmiesz decyzje.
|
Agnieszka80szn
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Cze 15, 2009 2:25 am
|
|
Szczeze polecam lucyfire na rajskiego oraz anabi zaraz obok
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Sie 26, 2009 1:13 pm
|
|
Każdemu kto chce mieć dobrze zrobioną dziarę odradzam Aliena na Staromłyńskiej 8. Pan Piotr (taki z niego Pan jak z koziej dupy trąbka,zaraz wyjaśnię czemu) zle wycieniował tatuaż, praktycznie go nie wycieniował, jak po zagojeniu poszedłem z zoną żeby poprawił, zachował się jak nastolatka której wytkneliśmy że zle dobrała buty do sukienki!! Obraził się powiedział że się nie znamy (mamy już po kilka solidnych tatuaży robionych w Warszawie na Dereniowej) wsciekły stwierdził że mnie nie przyjmie (byłem umówiony 2mc wcześniej ) a żonie nie poprawi bo to tak ma być. Ludzie nie wiecie w jakim byliśmy szoku facet 45 lat a miotał się jak nastolatka. Poszliśmy gdzie indziej i oczywiście okazało się że jest do poprawy i to solidnej. Morał z tego jeden OMIJAJCIE ALIEN STUDIO koleś jest przepracowanyi nie panuje nad sobą do tego dziabie niezłe buraki.
|
Gość
|
|
|
 |
Salma Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:40 pm
|
|
Witam.
Co do studia Alien, to dodam jescze, że kiedy 3 wrzesnia umówiona byłam na tatuaż, Pan Alien był pijany. nic dodać, nic ująć. Tatuażu oczywiście nie zrobiłąm.
|
Salma
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 6:14 pm
|
|
polecam Anabi tattoo zrobiłam tam 2 tatuaże są fantastyczne i jestem umówiona na trzeci (będzie to poprawka starego tatuażu po innym tatuażyście)
|
Gość
|
|
|
 |
martitka Wysłany: Czw Cze 17, 2010 7:23 pm
|
|
Polecam tattooinkside na krzywoustego anabi rowniez przy czym w tym 2 wolne terminy sa dopiero na 2011 rok
|
martitka
|
|
|
 |
kkow Wysłany: Pią Gru 17, 2010 2:21 pm
|
|
Barttatto polecam na ul. Ksiecia Poniatowskiego. Jestem pod wrażeniem jego pracy, wzorek ,który mi zrobił to mistrzostwo swiata, a do tego nie musiałem czekać miesiącami na wolny termin, wreście w mieście jest facet o światowym poziomie i przystępnych cennach, za tatuaż.
|
kkow
|
|
|
 |
|