Gość Wysłany: Sob Wrz 12, 2020 10:31 am
|
|
Barbel napisał: |
Chciałabym się dowiedzieć, czy przy stwierdzonym Reumatoidalnym Zapaleniu Stawów (jestem w trakcie leczenia) można zrobić sobie tatuaż. Z pierwszego postu wynika, że nie, ale tak bardzo zależy mi na zrobieniu tatuażu, że wolę się upewnić. |
|
Gość
|
|
|
 |
luu Wysłany: Pią Lip 23, 2021 10:17 pm
|
|
|
|
 |
lubek Wysłany: Pią Lut 18, 2022 10:10 am
|
|
Dobre rzeczy zawsze kosztują dobre pieniądze i doskonale to zrozumiałem, gdy szukałem kosmetyków dla mojej żony. I zawsze, zwłaszcza jeśli chodzi o rzeczy wysokiej jakości.
|
lubek
|
|
|
 |
WaldekMerz Posty: 2 Wysłany: Pią Lut 18, 2022 10:14 am
|
|
Makijaż jest bardzo wymagający i zawsze powinieneś bardzo ostrożnie wybierać to, co pasuje do twojej skóry. Właśnie dlatego jest tak wiele różnych marek i sklepów z Krem na rozstępy w ciąży. Aby zrozumieć, co jest prawdziwe, musisz spróbować czegoś nowego i zdobyć przydatne doświadczenie. Prędzej czy później znajdziesz dokładnie to, co jest dla Ciebie przydatne.
|
WaldekMerz Dołączył: 17 Lut 2022
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Nie Sty 29, 2023 7:32 pm
|
|
Kosmetyki w dzisiejszych czasach są naprawdę drogie, zwłaszcza jeśli nie jest to coś taniego, ale dobrej jakości. Ja szanuję tylko dobre kosmetyki, bo w jednym salonie kosmetycznym dano mi tani barwnik i potem dostałam uczulenia. Do jakich salonów kosmetycznych chodzicie?
|
Gość
|
|
|
 |
Thanannai Posty: 2 Wysłany: Nie Sty 29, 2023 10:17 pm
|
|
Byłem w podobnej sytuacji, raz poszedłem do mistrza na brwi, a potem kilka dni poszło podrażnienie i alergiczne oczy z tego powodu. Teraz chodzę tylko do dobrych salonów kosmetycznych, takich jak p-de-p Jest to bardzo dobry salon kosmetyczny, który zawsze podnosi mnie na duchu, są zabawni ludzie i zawsze uśmiechnięci, mistrzowie znają swoją pracę i zawsze wiedzą, co sugerować.
|
Thanannai Dołączył: 29 Sty 2023
|
|
  |
 |
|